top of page

PPF "paint protection film"

De beste bescherming voor u voertuig

PPF is een transparante Paint Protection Film.

Deze film beschermt de autolak tegen steenslag en krassen. Het heeft een hydrophobische nano-glas toplaag en zorgt ervoor dat water wordt afgestoten.
De film heeft een perfecte heldere glans en is bestand tegen watervlekken, insecten en vogelpoep. Door de  uitstekende schokbestendige eigenschappen wordt het voertuig beschermd tegen steenslag, krassen en wasborstels. Dankzij de zelfherstellende eigenschappen verdwijnen de lichte krassen na korte tijd door de zon.

Als u voor uw auto zorgt, is de kans groot dat uw PPF nog jaren zijn kwaliteit blijft behouden! Geen verandering in kleur of textuur, geen vergeling in de loop van de tijd, alleen de beste bescherming.

De mogelijkheden van Paint Protection Film zijn vrijwel eindeloos. Je kan bijvoorbeeld ook kiezen om de instaplijsten van je wagen, of de bumpergoot aan je koffer te laten beschermen. Door deze bescherming zullen deze plaatsen veel minder krasgevoelig zijn. Want je kent dat wel, met snel iets uit de koffer te nemen, laat je het perongeluk vallen op de bumper, waardoor je zo’n lelijke, opvallende kras hebt. Dankzij PPF is dat niet meer het geval. De ondiepe krassen zullen wegtrekken dankzij het zelfhelende effect. De diepere krassen zullen nog steeds in de folie zitten, waardoor de onderliggende lak perfect blijft. Het volstaat dan gewoon om de folie eraf te halen en opnieuw te plakken.

De verschillende opties:

- Volledige Voorzijde

Elke wagen heeft dit nodig. Een volledige voorkant biedt bescherming aan de meest kwetsbare onderdelen van uw wagen tegen steenslag, het bestrijden van de impact die stenen en stof veroorzaken op de voorkant van uw wagen en de gevoelige onderdelen hiervan.

Volledige Voorzijde +

Deze optie is het meest geschikt voor wagens op het circuit, of voor elke wagen die veel hogesnelheidskilometers maakt op wisselend terrein. Het beschermen van de voorkant, de spiegels en de dorpels is essentieel voor circuitdagen.

Volledige Wagen

Het wordt gewoon niet beter. Circuits wagens, stadswagens of alledaagse wagens; elke centimeter van uw wagen wordt beschermd tegen onhandige chauffeurs in parkeerplaatsen, vogelpoep, steenslag, lichte vegen en wat de wereld ook maar naar u toe gooit.

Aangepast

Elke dag wanneer je uw tas uit je kofferbak sleept, of je raakt telkens weer het lakwerk met sleutels, ringen,… bescherm een specifiek onderdeel dat bij uw wagen nodig is.

Prijzen zijn volledig op maat van u wagen aangezien dit steeds maatwerk is. 

PPF "paint protection film": Over
bottom of page